Нина Николина със специален концерт в Sofia Live Club (видео)
Секция: Шоубизнес
25 Март 2019 09:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нина Николина със специален концерт в Sofia Live Club (видео)

/КРОСС/ Любо Киров и Свилен Ноев са специални гости във втория концерт „Нина Николина Live" на 29 март в Sofia Live Club.
Нина Николина и Свилен Ноев ще представят акустично изпълнение на хит сингъла на група „Остава" - "Мъничко човече " преплетено с "Руфинка болна легнала". С емблематичното име на българската поп и рок сцена Любо Киров в дует с Нина Николина ще чуем „Море пиле, славей пиле" в аранжимент на етноджаз формацията.
Проектът „Нина Николина Live" е с неподражаем стил, който включва български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

"С проекта „Нина Николина Live" си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите, всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други." , споделя изпълнителката.
На сцената с Нина Николина ще се качат виртуозните музиканти - Калин Вельов барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Ясен Велчев клавишни, Таня Първанова вокал. Концертът е с ефектна мултимедия.

Нина Николина Live , 29 март, 22 часа, Sofia Live Club
Билети в мрежата на www.eventim.bg и на входа на Sofia Live Club в деня на концерта.

video: https://youtu.be/ewPGYYdfxhw