Международните мебелни изложения отварят врати в Интер Експо Център
Секция: ИКОНОМИКА
26 Март 2019 07:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Международните мебелни изложения отварят врати в Интер Експо Център

/КРОСС/От 26 до 30 март над 190 компании се включват в международните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, които ще се проведат в шестте изложбени зали на Интер Експо Център. Върху площ от над 14 500 кв.м фирми от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Турция и Украйна ще представят повече от 450 световни бранда за машини и материали, свързани с мебелното производство, обзавеждане и дизайн.
Hosted buyers program 2019 - три пъти по-силен интерес
Три пъти е нараснал интересът през тази година по програмата Hosted buyers program, по която на изложенията ще пристигнат собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия. Сред тях са представители на фирми от Израел, Оман, Катар, Сирия. Това съобщи Ивайло Тодоров, мениджър „Проучване на пазари" в Българската камара на дървообработващата и мебелната промишленост, заедно с Интер Експо Център е организатор на единствените в региона изложения за мебелната индустрия. Чрез предварително планираните бизнес срещи, Hosted buyers program дава възможност на чуждестранните представители да извлекат максимума от посещението си. Програмата дава нови възможности на българските и чуждестранните компании за създаване на контакти, партньорства, реализиране на сделки и разширяване на дейността.
През тази година е силен интересът от редица арабски държави. ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се превръщат в успешната бизнес платформа и врата към възможностите за работа с европейските и азиатски държави. Участниците по програмата Hosted buyers program се интересуват от продукти, мебели и материали, които предлагат българските фирми.
Форумът Conceptual Talks за дизайн - на 28 март
Успоредно с впечатляващите продукти, услуги и възможности, които ще бъдат представени през четирите изложбени дни, присъстващите ще се насладят и на професионалната съпътстваща програма.
За първи път ще се проведе форумът Conceptual Talks, който ще засегне съвременните концепции в интериорния дизайн. Знанията и визиите си ще разкрият архитекти от Холандия и Италия. Водещият холандски архитект от световноизвестното студио Orange Architects Юрон Шипър ще се фокусира върху темата „Conceptual Craftsmanship". Своите идеи и концепции развива и италианският архитект Емилия Джордани.