Елтън Джон разказва за наркотиците и избора да стане баща в автобиография
Секция: Шоубизнес
26 Март 2019 17:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Елтън Джон разказва за наркотиците и избора да стане баща в автобиография

/КРОСС/ Елтън Джон отбеляза 72-рия си рожден ден на 25 март като съобщи в Туитър, че неговата автобиография ще излезе на 15 октомври и ще носи простото заглавие "Аз". Певецът показа и корицата на книгата в Туитър. В кратко видео той шеговито написа:

"За първи път някой вижда това, с изключение на мен, разбира се".

Музикантът, който има двама сина - на осем и на шест години, от съпруга си Дейвид Фърниш, ще разкаже открито за бурните си дни на поп звезда, за наркотиците и как се е установил и създал семейство.

"След Елтън Джон светът на музиката никога няма да бъде същият", гласи официалното съобщение за книгата - "Животът му е изпълнен с драма - от ранното отхвърляне на работата му с партньора му Бърни Таупин до разгръщането му като водеща попзвезда; от слабостта, когато се опитва да се удави в басейн в Лос Анджелис, до танц с британската кралица; от приятелството с Джон Ленън, Фреди Меркюри и Джордж Майкъл до основаването на фондацията за борба със СПИН". В автобиографията Елтън използва открит, смирен и прям тон и говори за своята музика и за своите отношения, страсти и грешки."