Бойко Борисов бесен на Цветан Цветанов
Секция: Интервюта
26 Март 2019 15:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бойко Борисов бесен на Цветан Цветанов

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов е споделил пред човек от близкото си обкръжение, че е силно и непоколебимо разочарован от поведението на Цецо. Вторият човек в ГЕРБ е прекалил с простотиите си и се е нацвъкал до ушите. Бойко не се притеснявал да изхвърли Цветанов и казал, че би го сполетяла съдбата на Лютви Местан, ако той се опита да разцепи партията.

По думите на експерти в бранша Цв. Цв. е „истински рецидивист в сделките по придобиване на имоти на безценица". Всичко това е не само морално укоримо, но подлежи и на наказателна отговорност, тъй като ощетява държавния и общинския бюджети - неплатени в пълен размер данъци и такси. Освен това, средствата за придобиване на неизброимите му имоти са с твърде съмнителен произход.

А методите на Цв. Цв. винаги са били брутални и силови. Така се е случило със скандално известната фирма Артекс - натиск заради спорен строителен обект /небостъргача „Златен век" в Лозенец/ и подарък от фирмата - „златен" апартамент в Изток.

Подобни са методите му и в областта на здравеопазването, където Цв. Цв. очевидно има сериозни интереси: През далечната 2012-та год. Цветанов е шеф на МВР и вицепремиер. Антимафиоти влизат в офисите на най-големия играч в областта на частното здравеопазване Михаил Тиков, собственик на Софиямед и на цяла верига от болници и аптеки. Изземват документи и компютри и арестуват приближени на Тиков. Акцията е свързана с информация за източване на средства от Здравната каса в огромни размери. След тази акция Цв. Цв. и Михаил Тиков са неразделни в живота и любовта и навсякъде са заедно - на Коледа и Нова година, на закуските с президента на САЩ... Болниците на Тиков получават лъвския пай от Здравната каса и той е единственият човек в държавата, който строи билдинги, купува хотели и болници кеш, сменя министри и зам. министри в здравеопазването... А парите за здраве никога не достигат?