Бийбър защити съпругата си: Няма да се върна при Селена
Секция: Шоубизнес
28 Март 2019 09:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Бийбър защити съпругата си: Няма да се върна при Селена

/КРОСС/ Джъстин Бийбър винаги ще обича Селена Гомес, но е влюбен в съпругата си, щастлив и изцяло отдаден. Поп идолът се почувства длъжен да защити Хейли в Инстаграм след лавината от коментари, че любовта им е фалшива и че той продължава тайно да тъгува за бившата си.
След поредния коментар, който гласи, че "Джъстин не обича Хейли и се е оженил за нея само за да накара Селена да ревнува", певецът наруши мълчанието си и отговори с дълъг пост.
Явно чашата за младоженеца преля и той написа на въпросния "фен", че или е на 10 години, или е злобен и напълно лишен от здрав разум. "Как така ще се оженя и ще посветя на някого целия си живот само за да си отмъщавам на бившата си", избухна Бийбър.

"Обичах Селена и тя винаги ще има място в сърцето ми, но съм влюбен до уши в съпругата си и тя е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало", категоричен е той.

"Хората, които коментират, че рано или късно отново ще се върна при Селена нямат понятие от моя живот. Хейли е моята съпруга и ако не ви харесва и не я подкрепяте, значи не подкрепяте и мен, а това означава, че нито сте мой фен, нито сте добър човек".Макар да е щастлив в брака си, в момента Джъстин се бори с депресия. Той призова феновете си да се молят бързо да се пребори с това състояние.

Заради проблема Джъстин е сложил кариерата си на пауза и не записва нова музика. Той и Хейли също така отложиха сватбата си за неопределен бъдещ момент и продължават да имат само граждански брак.