Горан Брегович с турне в три български града през октомври!
Секция: Шоубизнес
29 Март 2019 10:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Горан Брегович с турне в три български града през октомври!

/КРОСС/ След двата напълно разпродадени концерта на Горан Брегович в Пловдив през изминалата година, легендата на балканската музика е подготвил за вярната си българска аудитория цели три концерта у нас! Събитията се осъществяват по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.
На 4 октомври Брегович ще стартира от Варна в Дворец на културата и спорта, с емблематичните музиканти от „Оркестър за сватби и погребения". На следващия ден, 5 октомври музикантите гостуват за първи път на Велико Търново (ДКС „Васил Левски") и на 6 октомври завършват с бляскав мащабен концерт в зала 1 на НДК, София.
Програмата, която Брегович и оркестъра са подготвили за българските маниаци на балканската музика е the Best of Goran Bregovic - най-отбраната селекция от вечни негови хитове като „Месечинка", „Калашников", „Буба Мара", „Аризонска мечта" и много други.
Билетите за трите концерта влизат в продажба от днес, 28 март (петък) в мрежата на Eventim и локалните каси на Дворец на културата и спорта Варна и Туристически информационен център Велико Търново. Цените са между 35 и 65 лв.