Cacao Beach открива новия летен сезон с Dennis Cruz и Tini Gessler
Секция: Шоубизнес
29 Март 2019 11:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Cacao Beach открива новия летен сезон с Dennis Cruz и Tini Gessler

/КРОСС/ Феновете на Cacao Beach Club могат за започнат подготовката за летния сезон, защото любимият им клуб обяви първото си събитие за годината. На 8 юни официалният старт на лятото ще бъде даден в компанията на испанците Dennis Cruz и Tini Gessler. Откриващата вечер ще започне със сета на Bagеrziev и ще завърши с този на Pacho & Pepo.

Един от артистите, който впечатли публиката през изминалите два сезона и когото очакваме с огромно нетърпение, е Dennis Cruz. Той непрекъснато създава тенденции със свежите си звуци, които се забелязват от медии като BBC Radio 1, Mixmag и DJ Mag. В същото време испанският диджей и продуцент рядко слиза от класациите, благодарение на многобройните му релийзи за стабилни лейбъли като Hot Creations, Moon Harbour, Solid Grooves, Stereo и Snatch!. Все по-големият списък от първи места в класацията на Beatport го превръщат в най-продавания тек хаус артист на платформата за всички времена! Добавяйки и множеството му други награди и номинации (включително тези на Resident Advisor, Vicious и най-добър продуцент на 2017 от DJ Awards), не е изненада, че испанецът получава редовна подкрепа от големи имена като Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola и много други. Слушайки го по време на фестивали като BPM, ADE и Tomorrowland, както и в клубове като Fabric (Лондон) и Privilege (Ибиза), е лесно да се разбере защо към днешна дата той е един от водещите фигури в света на тек хаус музиката.

На 8 юни ще чуем и още един изключително бързо разрастващо се артист. Красивата Tini Gessler започва кариерата си от малки партита в родния си град Sitges, Испания. Скоро тя е забелязана от Pacha Barcelona, където е резидент в следващите 3 години. Историята на красивата Tini продължава с участията и в емблематични клубове като Space и Pacha (Ибиза) преди цялостното и отдаване в Elrow (безспорно най-креативните и цветни партита на клубната сцена).

Tinni Gessler си печели солидна репутация благодарение на динамичните и дийп/тек-хаус сетове, а като редовен гост на Elrow е свирила заедно с Paco Osuna, Joseph Capriati и много други. Това лято, тя продължава резиденцията си в Amnesia Ibiza, докато междувременно и предстоят дебютни участия на няколко световни фестивала и, разбира се, в Cacao Beach Club.