Започва Италианският фестивал на красотата в Панаира в Пловдив
Секция: Шоубизнес
29 Март 2019 11:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Започва Италианският фестивал на красотата в Панаира в Пловдив

/КРОСС/ 28-ото издание на Италианския фестивал на красотата се открива по обед в Международния панаир в Пловдив. Живописецът Васил Стоев ще рисува с бои за коса върху 12-метрова Стена на красотата, рамкирана с 10 символа на Пловдив.

В рисуването ще се включат топ стилисти от Бразилия, Великобритания, Русия, Италия, България. Креативна атмосфера ще създават музикантите от пловдивската рок-група „The Doctor`s". Непосредствено след официалното откриване ще започне зрелищното ревю на прически „България и нейната съкровищница".

В 3-дневната програма е включен националният конкурс за фризьори, който ще оценява най-сполучливата възстановка на носените от пловдивските дами прически през хилядолетията. Организирани са специализирани обучения, демонстративни шоута и семинари, водени от световноизвестни стилисти, презентации на уникални продукти и техники.

Тридневният Италиански фестивал на красотата ще бъде открит от голямата българска актриса Цветана Манева, която е почетен гражданин на Пловдив, и посланикът на Индонезия у нас Сри Астари Расджид.