Щабът на Пулев с протестно писмо до комисията в Калифорния
Секция: СПОРТ
02 Април 2019 08:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Щабът на Пулев с протестно писмо до комисията в Калифорния

/КРОСС/ Щабът на Кубрат Пулев е реагирал на новината за замразения боксов лиценз до 14 май с протестно писмо до Калифорнийската комисия по атлетика. Това съобщи сайтът на българите в този щат - bulgariCA.com. Изданието следеше отблизо събитията около мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви в Коста Меса преди 10 дни.

Според информацията, писмото вече е изпратено и в него се обяснява позицията на Кубрат около скандала с репортерката Джени Суши. Очаква се съдържанието на протестния текст да бъде разкрито и пред медиите.

Говорител на комисията обяви, че Пулев "не е задължен да се яви на заседанието" на 14 май, където ще се разглежда въпроса с неговия лиценз. Но ако не го направи, просто ще остане без такъв.

С други думи - Кубрат трябва да е в Калифорния тогава.

Един боксов експерт каза своето мнение по скандала съвсем ясно. Джони Нелсън от Sky Sports не спести нищо, коментирайки темата:

"Виждаме това, което виждаме, видеата и снимките не лъжат. Жената твърди, че е била жертва на вълк, а в следващия момент е близо до вълка на афтърпартито и танцува в скута на приятел на вълка. И очевидно не е толкова шокирана и стъписана, колкото ни описа, че е била след целувката."