Борко Чучков влиза в сериала „Господин Х и морето“
Секция: Шоубизнес
04 Април 2019 11:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Борко Чучков влиза в сериала „Господин Х и морето“

/КРОСС/ Един от най-успешните кино продуценти в България, Борислав Чучков, ще видим като актьор в поредния епизод на „Господин Х и морето" утре вечер. Въпреки, че е завършил актьорско майсторство, Борислав избира пътя на продуцента и заедно с брат си Виктор, създават „Чучков Брадърс".
„Рядко заставам пред камера и го правя само за проекти, които харесвам. Това е и първото ми участие в сериал и се надявам на зрителите да им хареса и да ги усмихна. Приех поканата на Димитър Гочев веднага, защото харесах идеята, сценария, а и няколко дни във Варна лятото не са за изпускане", разказва Борислав Чучков, който е и продуцент на най-новия български филм - „Снимка с Юки", тръгващ по кината от 05 април.

Освен появата на новия герой, утре вечер зрителите ще видят как г-н Христов ще трябва да се измъкне от неловката ситуация с трите майки в апартамента му. Ще успее ли да ги скрие една от друга или тайната му ще излезе наяве? И още, Абаджиев ще организира изненадващ открит урок, за да злепостави „финландската система", но най-неочаквано Хамелеонът ще получи изненадваща подкрепа. Кой ще се застъпи за учителя и защо в крайна сметка Абаджиев ще напусне поста си в училището, ще стане явно в новия епизод на криминалната комедия „Господин Х и морето" утре вечер в 20.00 ч. по NOVA.