Марио Бионди представя най-новият албум „Brasil" на концерт в НДК
Секция: Шоубизнес
05 Април 2019 11:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Марио Бионди представя най-новият албум „Brasil" на концерт в НДК

/КРОСС/ С интерпретации на бразилски хитове и соул джаз песни е новият албум „Brasil" на Марио Бионди, който публиката ще може да чуе на живо на 18 октомври от 20:00 часа в зала 1. Любопитна е версията на „Smooth Operator" (Шаде), в която Бионди си партнира с тромпетиста Тил Брьонер.

Италианецът неприкрито подчертава тембъра си с този на легендарния соул певец, чийто глас се е превърнал в емблема на богатия и провокативен звук - Бари Уайт. В новия си албум Бионди изпълнява песни на Жобим, Джаван, Анри Салвадор, Шаде. Преди да зарадва българската публика Марио ще изнесе концерти в Унгария, Русия, Тунис, Великобритания и Украйна.

Певецът пристига в София по покана на Национален дворец на културата и Фондация „Аполония", а концертът е част от турнето на изпълнителя за 2019 година.

Билети за концерта на Марио Бионди в зала 1 на 18 октомври можете да закупите от касите на Билетен център - НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.

За най-големите почитатели на Бионди организаторите предвиждат ВИП билети в ограничен брой. Притежателят им ще има възможност да се потопи в атмосферата на събитието, възползвайки се от отделен вход за концерта през Клуб 1, специално посрещане с коктейл и музикално оформление и места с отлична видимост.