НОВОЛУНИЕ В ОВЕН: Време е за ново начало
Секция: ЛЮБОПИТНО
05 Април 2019 17:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
НОВОЛУНИЕ В ОВЕН: Време е за ново начало

/КРОСС/ Луната е мястото, където жънем, каквото сме посели. Ако знаем точно какво желаем, ще знаем и какво да поискаме, както и какво да направим за постигането му. В момента на новолунието имаме възможност да се обърнем към пространството и към Вселената да поискаме помощ и закрила.

Природата на знака Овен е да започва всичко ново с огромен ентусиазъм, да върви по неутъпкани пътища, да побеждава, да извършва мъжки постъпки, да отстоява своето и да води хората след себе си. Овенът се асоциира с решителност, смелост, сила на волята. Под влиянието на новата Луна при този зодиакален знак ще се наблюдава рязко увеличаване на жизнените сили.

Когато новолунието е в Овен и то непосредствено след пролетното равноденствие, се появява възможност да започнем всичко отначало. Дори да чувстваме, че целият свят е против, ние сме готови да излезем от личната си зона на комфорт, да действаме сами, да бъдем себе си. Нека не се страхуваме да започнем нов етап в живота си! Нека направим път на новото, като забравим и се разделим с излишното.

Настъпва подходящо време да проявим своята индивидуалност, отстоявайки правото на свобода. Ако се появи желание да правим това, което ни се иска, а не онова, което трябва, ако направим смела крачка напред, звездите ще бъдат с нас.
Имаме шанса да преживеем уникално приключение. Новолунието ни дава увереност и сила, така че нека не изпускаме тази възможност. Новата Луна на е способна да донесе съдбоносни промени. Това е така, защото присъства планетата Уран, а тя е инициаторът на периоди на преобразувания както на външно ниво, така и на вътрешно.

Ако желаем да започнем нещо наистина много важно, добре ще бъде да действаме сега.

Завършваме с една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия, с която може да постигнем много, да повлияем на безброй неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и други, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли и действия. И именно тук се включва правото ни на избор, нашата свободна воля.

Ние предявяваме и показваме от какво имаме нужда и го пускаме в пространството, което впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още: „Искай, за да ти се даде!".

Новолунието е много специален момент, през който, ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се превърнат в реалност. Това е вълшебен миг, в който стават чудеса. Нека вземем този момент и се обърнем към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта, с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това, което искате, вече е факт. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че ще се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да засяга само и единствено вас самите, а не други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, се заблуждавате - нищо няма да постигнете.

Желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл - 29,5 денонощия, а е възможно да им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 чàса след новолунието, да се напишат на лист хартия и да се визуализират. Напишете желанието на ръка, препоръчително с червен химикал и го дръжте близо до себе си.

Какви теми можем да засегнем на това новолуние в Овен?

• Нови проекти
• Нови действия
• Ново начало
• Воля
• Смелост
• Увереност
• Импулсивност
• Борбеност
• Нетърпение
• Състезателен дух
• Кураж
• Риск
• Напор
• Решителност

Как да формулираме своите желания?

Например:

„Благодаря за това, че имам възможността да бъда толкова напорист и решителен в действията си, които ме водят към успеха."
„Благодаря за това, че започнах новото начало в живота си, което ми дава много възможности."
„Благодаря за това, че започнах тези нови действия, които ми помагат да осъществя целите и мечтите си."
„Благодаря за това, че съм токова уверен в действията и целите си и имам куража и смелостта да продължа напред!"
„Благодаря за това, че рискувам и вече мога да кажа, че съм самостоятелен и независим."
„Благодаря за това, че успях да започна новите проекти в работата си и вече имам нужните резултати."

Източник Списание8