Кои са първите трима, които си тръгват от Реал?
Секция: СПОРТ
06 Април 2019 18:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кои са първите трима, които си тръгват от Реал?

/КРОСС/ Реал Мадрид ще прави мащабна подмяна през лятото, като освен много нови попълнения, ще има и играчи, които ще бъдат продадени. Вече е ясно и кои са първите трима, с които наставникът Зинедин Зидан е готов да се раздели в най-скорошни срокове. 

Според испанските медии, път назад няма за Гарет Бейл, Тони Кроос и Иско Аларкон. Като за първите двама френският специалист е категоричен, че трябва да бъдат продадени на всяка цена, докато за испанеца - само при подходяща оферта. Но с оглед класата му, едва ли ще липсват такива. 

Със сигурност раздялата с Бейл ще бъде най-належаща. Той взима най-голяма заплата от настоящия състав, а приносът му е ужасяващо малък. Освен това Зизу отдавна не е особено впечатлен от изявите му, а сега вече уелсецът няма и подкрепата на боса Флорентино Перес, така че продажбата му изглежда гарантирана. 

Отделно Зидан ще има проблеми и с множеството играчи, чиито договори под наем приключват с края на сезона и ще трябва да реши и техните съдби. Но е малко вероятно някого от десетимата, които сега са под наем, да остане на "Сантиаго Бернабеу" и от новия сезон.