Джейн Фонда: Отнема много време, за да станеш млад!
Секция: Шоубизнес
07 Април 2019 17:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джейн Фонда: Отнема много време, за да станеш млад!

/КРОСС/ 81-годишната Джейн Фонда официално е най-възрастната звезда, красила корицата на модната библия Vogue.

Освен, че британският Vogue подготви за майския си брой три корици с Кейт Мос, той изненада своите читатели с ексклузивен брой в партньорство с LOreal Paris, на чиято корица е голямата Джейн Фонда. Броят се казва „The Non-Issiue“, като тази игра на думи ни намигва, че възрастта не трябва да бъде бариера, която да кара жените да се чувстват по-малко значими и пълноценни.

Не, годините не са проблем. Нещо повече: Джейн Фонда категорично твърди, че отнема време, за да станеш и да се чувстваш млад. Младостта не е просто даденост – с времето човек се научава как да живее: „Обожавам годините! Нямате представа колко се радвам, че достигнах тази възраст, че съм живяла толкова дълго“, споделя легендарната актриса.

Този брой е изключително важен за главния редактор на британския VogueЕдуард Енинфъл: „За мен целта на Vogue никога не е била да показва хора в определена възраст, пол или етнос. Целта е многообразието. Но изглежда възрастта винаги е представлявала огромен интерес, затова в този ексклузивен брой решихме, че е важно да покажем великолепни жени, които са над 50“, казва той.

Броят излиза на пети април, но списанието все пак издаде някои неща, които Фонда е казала в интервюто си: „Важно е да си дадем сметка, че възрастните жени са най-бързо развиващата се демографска група в света. Трябва да осъзнаем значимостта си“, твърди 81-годишната актриса.