Наближава концертът на Василис Карас на 8 май в зала “Арена Армеец”
Секция: Шоубизнес
08 Април 2019 13:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Наближава концертът на Василис Карас на 8 май в зала “Арена Армеец”

/КРОСС/ Големият концерт на завездата на гръцката музика ВАСИЛИС КАРАС в София наближава, а най-големите му фенове у нас вече тръпнат в очакване на датата 8 май. Организаторите на събитието решиха да зарадват сериозно един от тях, като организираха игра с награда - цяла вип маса за късметлията и неговата компания. Единствено условие да провериш късмета си е да притежаваш билет за концерта, закупен до датата 10 април (включително), с който автоматично участваш в томболата. В нея участват всички закупени до този момент билети. Късметлията ще бъде изтеглен на 11 април, а номерът на печелившият билет ще бъде обявен на обяд в събитието във ФБ (ТУК). Голяма част от залата вече е разпродадена, а с бързи темпове намалява и бройката на свободните вип маси.
На 8 май 2019 г. вездата ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки парти пред хиляди фенове! Той ще пристигне от Гърция заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър, а шоуто му ще бъде от най-висока класа!

Билетите за шоуто се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg, а цената им е от 30 до 50 лв. за седящо място (според мястото в залата). За тези, които искат да бъдат "на една ръка разстояние" от любимеца си, се предлагат седящи места на терен (ВИП маси), разположени пред и близо до сцената, в различни ценови категории.

Василис Карас може би e най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения вярна публика. Той е един от най-слушаните и харесвани изпълнители у нас, а феновете му тук са хиляди. С характерен дълбок глас и силно сценично присъствие - талантът му върви ръка за ръка с много труд. Той е изключително продуктивен през всичките тези години, а почти всеки негов албум става златен и платинен. Никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света - Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Последният му концерт у нас беше преди две години, когато в същата зала "Арена Армеец" имаше повече от 15 000 души. Във връзка с предстоящият си концерт на 8 май в София, звездата сподели, че много обича да идва в България, защото тук има много приятели и фенове. Именно по покана на свой близък приятел е стъпил за първи път у нас преди 27 години.