Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България (видео)
Секция: Шоубизнес
09 Април 2019 11:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България (видео)

/КРОСС/ Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Артистът ще представи новото си шоу "Я+R" # Цвет Настроения, премиерно в пет български града. Той ще гостува в София на 8 юни, Пловдив - 10 юни, Бургас - 12 юни, Варна - 14 юни, Русе - 17 юни.
Мащабната продукция е дело на творческия двигател на "Цирк дю Солей" - Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на цирка, но и с бляскавото шоу на Селин Дион „А New Day". В новата програма певецът е съпроводен от образите на "Муза" и "Ангел" - спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип Киркоров. Тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3 - часовия концерт, пристигат в България за шоуто. Концертът включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, "счупили" рекордите на руските радио класации, като "Цвет настроения синий", "Ибица" и др.

Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова "Уважаемый автор" (1987 г.)., След премиерата на новата си програма, артистът сподели за отношенията си с Алла Пугачова „За всички тези години, научих толкова много от нея, че се разбираме без думи. За мен та е авторитет и приятел, чието мнение ценя".
Филип Бедрос Киркоров е народен артист на Русия, Беларус, Украйна, Чечения и Ингушетия, академик е на Международната академия на духовното единство на народите по света. Роден е във Варна, но на 7-годишна възраст заминава със семейството си да живее в Москва. Баща му Бедрос Киркоров е български арменец, а майка му Виктория е рускиня. Завършил е държавното музикално училище "Гнесини" в Москва с отличие.

Първата му изява е през 1985 г. в "Шире круг". Той е единственият поп изпълнител от Източния блок, който е покорил световни сцени като "Медисън Скуеър", "Фридрихщадс Палас", "Кодак тиатър", "Тадж Махал", "Гранд тиатър", "Юбилей тиатър", "Карнеги Хол" и др. Работил е и заедно с Майкъл Джексън.

Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място. Родителите/ придружителите/  да носят копие на акта за раждане на детето.
Премиерните представления в България :
София 8 юни, Пловдив - 10 юни, Бургас - 12 юни, Варна - 14 юни, Русе - 17 юни
Билети в мрежата на Eventim.

video: https://www.youtube.com/watch?v=lpOpQAYt9v8