Пугачова кардинално смени имиджа си
Секция: ЛЮБОПИТНО
09 Април 2019 13:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пугачова кардинално смени имиджа си

/КРОСС/ Примата на руската естрада Алла Пугачова кардинално смени имиджа си в навечерието на своя първи за последните 10 години солов концерт.

Любимата на няколко поколения певица си направи нова прическа с геометричен бретон и дълго каре, връщайки и натуралния риж цвят на косата. Смелото решение невероятно значително подмлади бившата съпруга на руския поп идол от български произход Филип Киркоров.

Промяната във външността на Алла не е случайна - по този начин тя се готви за юбилейния си концерт, посветен на нейната предстояща 70-годишнина. Феновете на Примадоната отбелязват още, че тя забележимо се е вталила. Грандиозният концерт, с който Пугачова ще отбележи кръглата си годишнина, е насрочен за 17 април и ще се проведе в голямата концертна зала на Кремъл. Фотото на обновената и подмладена Алла може да се види в профила в Инстаграм на журналиста Артур Гаспарян.

И докато Пугачова се стреми да съхрани младостта си и видимо се радва на външния си вид, то бившият й възлюбен Киркоров призна в откровено интервю, че далеч не е доволен от това, как изглежда. 51-годишният Филип призна, че този комплекс отдавна го мъчи. „Много съм недоволен от външността си. Навремето много удачно излъгах всички, че съм красив. Но всъщност аз съм далеч от идеала и съвършенството във всички отношения. Затова, да се гледам в огледалото, за мен е табу", признава певецът.