Българин облече Дженифър Лопес
Секция: Шоубизнес
10 Април 2019 20:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Българин облече Дженифър Лопес

/КРОСС/ Родният дизайнер Живомир Домусчиев, чийто тоалет в България е обличала единствено поп-дивата Гери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B, сътвори тоалет за Дженифър Лопес, пише в. "Телеграф". Тя се накипри с одежди от нашето момче в последния си видеоклип към песента си Medicine.

За световната звезда Живомир е изработил уникална бяла рокля от пластмаса, която буквално подчертава още повече сексапила на Джей Ло.

След появата на клипа именно тази визия на певицата събра най-много положителни коментари и похвали. Освен Джей Ло, на Домусчиев се доверила и Кристина Агилера, която блестя с негов тоалет в новогодишната нощ. Почитателка на таланта на българина се оказа и Ники Минаж, която също се появи с пластмасов тоалет преди време. Живомир от 30 години е напуснал страната ни и живее и твори в Лондон. Именно затова повече от родните звезди дори не знаят за съществуването му. Единствената, която е разхождала тоалет на талантливия дизайнер, се оказа Гери-Никол

Гери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B. Тя, подтикната от стилиста Стоян Апостолов, решила да заложи на таланта на Живомир и останала очарована.

video: https://www.youtube.com/watch?v=A8N4_cjLXH8