Санчес и Матич се качиха на самолета за Барселона
Секция: СПОРТ
15 Април 2019 18:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Санчес и Матич се качиха на самолета за Барселона

/КРОСС/ Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич и крилото Алексис Санчес попаднаха в групата на тима, която отпътува за Барселона за утрешния реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига.

“Червените дяволи” имат тежката задача да заличат дефицит от 0:1 на “Ноу Камп”, но мениджърът на тим Оле Гунар Солскяр получи добри новини в последния момент преди отпътуването на отбора. Алексис, който 47 гола в 141 мача за каталунците, не е играл за Юнайтед от 2 март, когато получи контузия в коляното по време на успеха над Саутхемптън с 3:2. Матич пък пропусна последните две седмици с мускулна контузия. Двамата вече са възстановени от своите травми и попадат в сметките на Солскяр за ключовия мач. Италианският краен бранител Матео Дармиан, който почти не е играл от началото на сезона, също се качи на самолета за Барселона, но централният защитник Ерик Баи и централният халф Андер Ерера останаха в Манчестър с контузии. Титулярният ляв бек Люк Шоу също отпътува със съотборниците си, въпреки че е наказан и няма да вземе участие в двубоя.

Групата на Манчестър Юнайтед за гостуването на Барселона: Де Хеа, Ромеро, Грант, Джоунс, Смолинг, Линдельоф, Рохо, Дармиан, Дало, Йънг, Матич, Фред, Мактомини, Перейра, Погба, Лингард, Мата, Марсиал, Санчес, Рашфорд, Лукаку.

Барселона приема Манчестър Юнайтед във вторник от 22:00 часа българско време предаде БГНЕС.