Актрисата Гал Гадот ще пее на Евровизия 2019
Секция: КУЛТУРА
16 Април 2019 09:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Актрисата Гал Гадот ще пее на Евровизия 2019

/КРОСС/ Израелската и холивудска актриса Гал Гадот, която спечели световна известност с ролята си на амазонска принцеса във филма „Жената чудо“, ще пее на финала на песенния конкурс „Евровизия“ за 2019 година, предаде ДПА.

Гадот ще участва в извънконкурсната програма наред с други изпълнители, които са предишни победители и участници в „Евровизия“ от различни страни. По-известните от тях са Кончита Вурст, Елени Фурейра, Верка Сердючка, Манс Зелмерлоу, Дана Интернешънъл и Гали Атари.

Победителката в „Евровизия“ 2018 – Нета Барзилай, също ще участва в концерта.

Мениджърите на американската попзвезда Мадона заявиха, че тя ще пее на тазгодишната „Евровизия“, но това трябва да се потвърди от Европейския съвет за радио и телевизия.

Продажбата на билетите започва във вторник от 18.00 часа на израелския сайт Leaan ticket. Цената варира от 200 до 2000 шекела (50 – 500 евро). При първата вълна билетите са продадени за няколко минути. Най-евтините билети са за репетицията на полуфиналистите, а най-скъпите – за Зелената ВИП-зала за финала.

Конкурсът ще се излъчва от Израелската корпорация за радио и телевизия – Кан. В „Евровизия“ 2019 участват изпълнители от 41 страни, като полуфиналите са на 14 и 16 май, а финалът е на 18 май в Експо-центъра на Тел Авив.