Виктория Бекъм на 45 - слава, любов и мода
Секция: Шоубизнес
17 Април 2019 20:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Виктория Бекъм на 45 - слава, любов и мода

/КРОСС/ Тя няма нужда от представяне, защото е известна вече четвърт век, а кариерата ѝ е шеметна като самата нея. Тя е Виктория Бекъм и днес навършва 45 години.
Снощи тя посрещна рождения си ден в компанията на приятели, сред които тенис звездата Мария Шарапова и Дерек Бласберг - директор в направлението красота и мода на YouTube. Шарапова публикува стори в профила си в Инстаграм от партито на Виктория.

Виктория Бекъм е родена през 1974 г. в Хертфордшир, Англия. Модният дизайнер прави първия си пробив в шоубизнеса като танцьорка, но едва ли щеше да получи световната слава, която я споходи след присъединяването ѝ към женската поп група Spice Girls. Тогава тя бе наречена Пош спайс и стана знаменитост от световна класа. А останалото, както се казва, е история.Тя бе част от групата до 2000 г., когато момичетата решиха да се разделят, а Виктория направи солова кариера. Тя успя да издаде четири големи сингъла, като песента ѝ "Out of your mind" достигна номер 2 в класациите за сингли в Обединеното кралство.

През 2004 г. Виктория стартира модната си кариера. В рамките на десет години като моден дизайнер Виктория Бекъм се превърна във водещ предприемач в световната мода. През 2011 г. е обявена за дизайнерска марка на годината на Британските модни награди. През 2017 г. кралица Елизабет ѝ присъди Ордена на Британската империя за нейната служба в модната индустрия.