Кортни Кардашиан - 40-годишна, необвързана, с три деца и няколко милиона в сметката
Секция: Шоубизнес
18 Април 2019 17:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кортни Кардашиан - 40-годишна, необвързана, с три деца и няколко милиона в сметката

/КРОСС/ Най-голямата от сестрите Кардашиян навърши 40 години. Кортни посреща рождения си ден без любим мъж до себе си, но признава, че в бъдеще иска да разшири семейството си. Риалити звездата вече е майка на три деца от връзката си с телевизионния водещ Скот Дисик. Двамата се разделиха окончателно през 2017 г., а Кортни си хвана за гадже доста по-млад мъж от нея, с когото вече също е разделена.

Двамата с Дисик успяват да запазят добри отношения и отглеждат децата си в мир и разбирателство. Двамата с Дисик успяват да запазят добри отношения и отглеждат децата си в мир и разбирателство.Подобно на другите членове на клана Кардашиян-Дженър, Кортни доби световна популярност с риалити формата Keeping Up with the Kardashian. Състоянието на най-голямата от известните сестри се оценява на 35 млн. долара, пише Harpers Bazaar.

А в началото на март Кортни представи новия си проект - сайтът Poosh.

В него тя дава съвети на дамите в различни сфери от всекидневието - мода, здраве, майчинство, фитнес, кулинария.В Инстаграм, където има над 76 хил. последователи, Кортни Кардашиян отбеляза рождения си ден със своя снимка от детството.

На кадрите 2-годишната Кортни празнува в компанията на Голямото пиле от "Улица Сезам".На 40 г. Кортни Кардашиян изглежда по-секси от всякога и е в очакване на нова любов.