Нов рунд от борбата на Робърт Де Ниро с Доналд Тръмп
Секция: Шоубизнес
21 Април 2019 12:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нов рунд от борбата на Робърт Де Ниро с Доналд Тръмп

/КРОСС/ Докато обсъждаше филмовия фестивал в Трибека по време на появата си в късно шоу, холивудският актьор Робърт Де Ниро нарече президента на САЩ "тотален губещ" и "дъмбел". Така той продължи атаките си срещу Тръмп и неговата политика, започнали още по време на предизборната кампания на настоящия американски президент през 2016 г.

75-годишният актьорът от "Кръстникът" каза, че се е опитал да даде шанс на Тръмп, но е останал разочарован, след като "този човек се е доказал като напълно губещ", съобщи Спутник. Актьорът отново критикува Тръмп, докато говори за ролите си на гангстери, наричайки президента на САЩ „гангстер, който е в Белия дом". Де Ниро е спечелил два Оскара по време на кариерата си за изпълненията си в "Кръстникът" - част II и „Разярения бик". Той ще се върне към гангстерския жанр в „Ирландецат", който ще бъде завършен тази есен под режисурата на Мартин Скорсезе.

„Дори гангстерите имат морал, имат етика, имат код и знаят, че когато давате на някого думата си, това е всичко, което имате. Този човек (Тръмп), дори не знае какво означават тези думи", добави актьорът. Преди това Тръмп отвърна на словесната война на Де Ниро, като неколкократно го нарече в Twitter „индивид с много нисък IQ".