Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Сливен, Благоевград, Велико Търново, Плевен и Пловдив
Секция: ПОЛИТИКА
21 Април 2019 13:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Сливен, Благоевград, Велико Търново, Плевен и Пловдив

/КРОСС/ На 22.04.2019г. (понеделник) кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Сливен, Благоевград, Плевен и Пловдив.

Сливен

В 17:30 часа, Елена Йончева ще се срещне с жители на гр. Сливен в голямата зала на х-л "Национал Палас Сливен".

Благоевград

В 15:30 часа, в клуба на БСП в гр. Гоце Делчев, област Благоевград, кандидатите за евродепутати Петър Витанов и Иван Кръстев ще се срещнат с младежи. В 17:30 часа, в гр. Сатовча, те срещнат с обществеността в кафе „Елеганса". В 20:00 часа, в сградата на общинската администрация в гр. Хаджидимово, Витанов и Кръстев ще се срещнат с жители на Хаджидимово и Гърмен.

Велико Търново

От 18:00 часа, в прескуба на БТА във Велико Търново, кандидатът за евродепутат проф. Мариела Модева ще бъде гост на Дискусионен клуб "Димитър Благоев - Никола Габровски". Темата ще бъде "Бъдещето на България и Европа", като ще бъдат дискутирани въпроси, свързани с образованието и културата.

Плевен

В 14:00 часа, в с. Новачене, община Никопол, в залата на кметството, Деница Златева ще се срещне с граждани. В 16:30 часа, в зала "Патронаж", в гр. Белене, тя ще се срещне с обществеността.
В 14:00 часа, Велизар Енчев ще се срещне с жители в залата на читалището в с. Божурица, общ. Долна Митрополия. В 17:00 часа, в гр. Кнежа, той ще се срещне с граждани в читалището.
В 14:00 часа, в залата на общинския съвет, в гр. Гулянци, Крум Дончев ще се срещне с жители. В 17:00 часа в гр. Пордим, в залата на Древния център, той ще се срещне с обществеността.

Пловдив

В 10:30 часа, в Градския съвет на БСП, в гр. Пловдив, Валери Жаблянов и Тодор Стоилов ще се срещнат с граждани. В 13:00 часа, в сградата на община Садово, те ще се срещнат с представители на местната власт и обществеността. В 16:00 часа, в гр. Хисар, Момчил Неков ще се срещне с представители на работещите във фирма "Натура фит".
В 18:00 часа, в Градския съвет на БСП в гр. Пловдив Тодор Стоилов и Момчил Неков ще проведат открита среща на тема "Европейският проект - смисъл и перспективи".