Kандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Кюстендил, Смолян, Велико Търново, Ловеч, София област и Ямбол
Секция: ПОЛИТИКА
22 Април 2019 16:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Kандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Кюстендил, Смолян, Велико Търново, Ловеч, София област и Ямбол

/КРОСС/ На 23.04.2019г. (вторник) кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Кюстендил, Смолян, Велико Търново, Ловеч, София област и Ямбол.
Ямбол
В 11:00 ч. в град Елхово, водачът на листата на левицата Елена Йончева ще се срещне с граждани в клуба на БСП. В 13.15 ч. в пенсионерския клуб в гр. Стралджа, тя ще се срещне с обществеността. В 15:00 ч. в центъра на град Ямбол, Елена Йончева и група общински съветници ще проведат открита приемна. В 16.15 ч. в град Ямбол, в Камерна зала на хотел "Кабиле", тя ще проведе дискусия с граждани на тема: "Проблемните европейски проекти в град Ямбол" В 18:00 ч. в Научно-техническия съюз в град Ямбол, Йончева ще се срещне с жители от Ямбол, Тунджа и Болярово.
Кюстендил
В 10:30 ч. пред сградата на общинската администрация в гр. Бобошево, кандидатът за евродепутат Иван Кръстев ще се срещне с жители на града и ще посети реновираната спортна база. В 13:00 ч. в залата на общ. Сапарева баня той ще разговаря с граждани и хотелиери за развитието на балнео и СПА туризма. В 15:30 ч. в гр. Дупница, Иван Кръстев ще проведе среща с граждани в кафе-клуб.
В 13:00 ч. в центъра на с Шишковци, общ. Кюстендил Петър Витанов ще се срещне с жителите на населеното място и ще посети къща-музей на Владимир Димитров - Майстора. В 14:00 ч. Петър Витанов ще се посети птицеферма и шивашки цех в с. Шишковци. В 15:30ч. в кафе "Флора" в гр. Кюстендил Петър Витанов ще се срещне с жители на града.В 17:00 ч. в центъра на гр. Кочериново, той ще се срещне с обществеността.
В 18:00 ч. в центъра на гр. Рила, кандидатите за евродепутати Петър Витанов и Иван Кръстев ще се срещнат с жителите на града.
Смолян
В 10:00 ч., читалището на с. Селча, общ. Девин, кандидатът за евродепутат Тодор Стоилов ще разговаря с жителите на населеното място. В 13:00 ч. той ще се срещне с обществеността в с. Михалково, общ. Девин.В 15:00 ч. в центъра на с. Лясково, общ. Девин, Тодор Стоилов ще разговаря с жителите на селото по актуални проблеми. В 17:30 ч. в гр. Девин, в залата на хотел "Орфей", Тодор Стоилов ще се срещне с граждани.
В 15:00 ч. в заведение в центъра на с. Павелско, общ. Чепеларе, Валери Жаблянов ще разговаря с жители на селото. В 18:00 ч. в гр. Смолян, в Планетариума, той ще се срещне с жители на областния град.
В 17:30 ч, в читалището на гр. Златоград, Момчил Неков ще се срещне с обществеността.
Велико Търново
В 10:30 ч, зала Лекционна на читалището, в гр. Павликени, проф. Мариела Модева и проф. Румен Гечев ще се срещнат с граждани, които имат проблеми с концесии за добив в кариери от селата Димча и Върбовка.
В 14:00 ч. в град Стражица, проф. Мариела Модева ще обсъди с обществеността проблемите с образованието и културата у нас.
В 15:00 ч. в Захарните заводи, в град Горна Оряховица, проф. Румен Гечев ще се срещне с ръководството на предприятието и работещите в него. В 15:30 ч., Хотел "Раковец", в гр. Горна Оряховица, професор Румен Гечев ще се срещне с ръководството на хотела. В 18:00 ч. в малката зала на читалище "Напредък" в града, проф. Румен Гечев ще се срещне с граждани.
В 16:30 ч. в читалище "Надежда" във Велико Търново, проф. Мариела Модева ще се срещне с настоятелството на народното читалище.
В 18: ч. в залата на БТА в гр. Велико Търново, проф. Мариела Модева ще вземе участие в дискусионен клуб на тема: "Бъдещето на България и Европа" - въпроси за образование и култура.
Ловеч
В 11:00 ч. в Младежкия център, в град Летница, Деница Златева ще се срещне с граждани. В 12:30 ч. в къщата за гости в село Карпачево, община Летница, тя ще се срещне с представители на туристическия бранш. В 14:30. в клуба на БСП в село Александрово, община Ловеч, Деница Златева ще се срещне с обществеността. В 17:30, в зала 109 на дом "Преслав", в гр. Ловеч, Деница Златева и доктор Десислав Тасков ще се срещнат с жители на населено място и представители на бизнеса.
В 17:30ч. в зала на библиотеката в читалището в град Луковит, Велизар Енчев ще се срещне с обществеността.


София
В 13:00 ч, в читалище "Събуждане", село Врачеш, община Ботевград, Цветелина Пенкова и Димитър Данчев ще проведат кръгла маса на тема: България и Европа. В 15.30 ч, в центъра на село "Лопян", община Етрополе, те ще се срещнат с жители. В 17:00 ч. в клуба на БСП в град Етрополе, Пенкова и Данчев ще проведат дискусия с младежи на тема: "Европа на младите"
В 19:00 ч. в град Правец, в Сити Юнивърсити, кандидатите за евродепутати Цветелина Пенкова и Димитър Данчев ще се срещнат с граждани.