Доставят цял ТИР с карамфили за концерта на Василис Карас в “Арена Армеец”
Секция: Шоубизнес
23 Април 2019 11:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Доставят цял ТИР с карамфили за концерта на Василис Карас в “Арена Армеец”

/КРОСС/ Цял ТИР с карамфили, специално поръчани за големият концерт на ВАСИЛИС КАРАС в София ще бъдат доставени в зала "Арена Армеец" през деня на 8 май 2019, няколко часа преди началото на дългоочакваното шоу. Бляскавото събитие ще ни потопи в типично гръцка атмосфера, а феновете в залата ще могат да демонстрират емоции, удоволствие и уважение към звездата, хвърляйки табли с карамфили във въздуха и към сцената. В разгара на вечерта сцената ще се покрие с кадифен килим от цветя, като в гръцките бузуки вечери. Организаторите разкриват, че са поръчали цветята от българска фирма, която е готова да достави поръчката на това внушително количество карамфили на 8 май.
Василис Карас ще пристигне от Гърция заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър, а шоуто му както винаги, ще бъде от най-висока класа. Топ изпълнителят и идол на три поколения, ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки-парти и хиляди фенове в залата!

Билетите за "Василис Карас - 40 години на сцена" на 8 май в "Арена Армеец" се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg, а голяма част от местата в залата вече са разпродадени! Цената на билетите за седящи места е от 30 до 50 лв. (според мястото в залата), а от 22 до 30 април (включително) има великденска ПРОМОЦИЯ за билетите от 30 лв, като при закупуване на 2 броя от тази ценова категория - крайната им цена ще бъде 40 лв.!
Билети можете да закупите и от: Билетен център в НДК, Билетната каса на зала "Арена Армеец", верига книжарници Booktrading, Office1superstore, бензиностанции ОМВ.

За най-големите фенове в залата се предлагат и седящи места на терен (на ВИП маси), разположени пред и близо до сцената,. Масите са с различни ценови категории. Повечето от тях вече са разпродадени, а интересът към събитието е огромен!

Билети за "Василис Карас - 40 години на сцена" можете да намерите ТУК.
Присъединете се към събитието във fаcebook ТУК.