Корнелия Нинова: Да дадем надежда и вяра, че може да има справедливост сега
Секция: ПОЛИТИКА
01 Май 2019 11:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Корнелия Нинова: Да дадем надежда и вяра, че може да има справедливост сега

/КРОСС/ "Скъпи социалисти, симпатизанти, скъпи българи от цялата страна. Да ни е честит 1- ви май, Международният ден на труда и работническата солидарност. Да ни е честитата 143-тата годишнина от Априлското въстание. Въстание на българския дух и българското свободолюбие. Благодаря ви, че дойдохте днес, вижте колко сме много и заедно, за да дадем надежда и вяра на нашите сънародници, че може да има справедливост сега." с тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова даде начало на Първомайския митинг-шествие, с който левицата открива кампанията си за евроизборите.

Събитието е посветено на Международният ден на труда, работническа солидарност и празника на в.Дума, левия печат и свободните медии.

С над 20 000 души започна традиционният първомайски митинг-шествие на БСП. Хората, дошли от цялата страна в София, тръгнаха на шествие от пл. „Св. Александър Невски“ към пл. "Независимост".

Те носят плакати с надписи: „Искаме европейски доходи“, „Справедливост и достойнство СЕГА!“, „Искаме да останем в България“, „Не щем вежливост, а справедливост“.