Прея и новите лоши навици (ВИДЕО)
Секция: Шоубизнес
01 Май 2019 16:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Прея и новите лоши навици (ВИДЕО)

/КРОСС/ Прея отваря нова страница в живота си и се завръща с пълна сила, представяйки нов сингъл и официално видео към него, носещи името „Lo6 navik“. Аранжиментът е дело на Денис Попстоев. Mузиката е колаборация между него и самата Прея, която е създател и на текста на песента. С нова вдъхновяваща визия, която заразява, със силно изразената си индивидуалност изпълнителката дава своето послание към жените да преследват смело и категорично незабравимите си моменти.

Именно в това ново й амплоа зад нея застава и любимият дамски бранд Pandora, чиято същност е да подчертава вътрешната и външната красота на жените, тяхната сила и чувственост.

„Това е проект, зад който би застанала всяка една дама, усетила разтърсващата, подлудяваща любов. Любов, която не излиза от главата ти и кара всяка твоя част да потрепва. А има ли дама, която не я е изпитвала? Песента всъщност е за всяка една от нас. Както и бижутата ни. А Прея е талант, заслужаващ внимание”, коментират от Pandora България.

Парчето „Lo6 navik“ е една малка част от голямата изненада, която певицата готви за публиката - певицата издава дългоочаквания си дебютен албум и в него тя и екипът й експериментират с различни музикални стилове. Творческият продукт ще зарадва хората, които търсят различно и иновативно звучене сред българските изпълнители. Цялостното послание на албума е насочено към силата да преследваш мечтите си и смелостта да ги сбъдваш.

Албумът ще бъде представен с лайв банда, която включва инструменталистите Евден Димитров (бас), Волен Милчев (беквокали), Радо Казасов (барабани), Божидар Василев – Trombobby (тромбон и контролер), а през тази година към състава се присъедини и Денис Попстоев (синтезатори и саксофон).

В края на 2018, Прея взе смелото решение да започне сама да продуцира музиката си, а резултатът може да чуете на 30-и май в клуб EXE София. Тази дата слага и началото на турнето, което изпълнителката и бандата й ще направят в различни български градове.

video: https://www.youtube.com/watch?v=BkEf5ktgCV4