/КРОСС/ 24 специално селектирани ресторанта се включват в шестото издание на Sofia Restaurant Week.
Между 7-ми и 12-и май познати и високо оценявани в предишни години ресторанти, както и нови места и лица в кулинарния свят на София, ще предложат микс от традиционна и модерна кухня, локални и сезонни продукти, екзотичност, гурме, предложения за любители на месото, за вегетарианци и вегани.
Според основателя на проекта Кристин Милнър, с всяка изминала година ресторантите, обслужването и креативността, с която се подготвят менютата, стават все по-добри.
Кристин смята, че в София вече се е изградила общност на ценители на гастрономичните преживявания, и че фестивалът Sofia Restaurant Week е допринесъл за това.
Цената на всяко меню за SRW e 30 лв без включени напитки.
Резервациите за Sofia Restaurant Week са отворени от 30-и април 2019 г. и могат да се направят на www.restaurantweek.bg и мобилното приложение.
Партньор на шестото издание на Sofia Restaurant Week е Mastercard и благодарение на това посетителитена фестивала ще могат да платят куверта си онлайн с Mastercardи да получат Foody Bird отстъпка от 10%.