Кухнята на Френската Ривиера храни първо очите
Секция: Туризъм
06 Май 2019 10:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кухнята на Френската Ривиера храни първо очите

/КРОСС/ Франция е не само най-посещаваната от туристи страна в света, но и преди 5 години си постави за цел през 2020 г. да приеме 100 млн. гости.

Френската кухня е един от поводите хиляди хора да потеглят към френските градове и селца. Всеки район има специфично меню, често повлияно и от съседните държави. Предлагаме ви колоритна поредица от само някои от ястията, които може да бъдат открити на Френската Ривиера, до която от една година има директни полети от София.

Преди всичко не бива да бързате. Един класически обяд изисква да му отделите до 2 часа, за да се насладите на удоволствието без да си поглеждате часовника.