Дженифър Анистън: Нямам нужда от деца
Секция: Шоубизнес
06 Май 2019 16:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дженифър Анистън: Нямам нужда от деца

/КРОСС/ Нямам нужда от деца, за да бъда пълноценна. Това заяви Дженифър Анистън по повод това, че все още няма наследници. Актрисата даде интервю за Huffington Post, в което разказа за кариерата, мъжете в живота ѝ и как се чувства на 50.

„Папараците губят толкова време и средства, за да ме следят дали съм бременна. Това само показва, че една жена няма как да е завършена, успяла и щастлива, ако не стане съпруга или майка“, обясни тя.

Анистън е категорична, че се чувства пълноценна и без да е изпитала щастието да бъде майка.

По повод неуспешните ѝ връзки, тя коментира, че ѝ е писнало да чете по медиите, че не може да създаде сериозна връзка.

„Това, което пишат, че не мога да задържа нито един мъж не е вярно. Нито съм тъжна, нито съм съкрушена! Глупост е и това, че отказвам да имам бебе, защото съм егоистка, която мисли само за кариерата си!“, добавя тя.

По думите на Дженифър, никой не може да я съди и да си представи какво е преживяла и изтъкна, че е правила много опити да забременее, но поради здравословни проблеми не е успяла, но това не бива да я съкрушава.

„Има натиск върху жените да станат майки и ако не станат, тогава те са считани за повредена стока. Може би целта ми на тази планета не е да се възпроизведа!“, коментира още тя.

Актрисата изтъкна, че много актриси в Холивуд биват оценявани само по външния им вид, както и по това с кого имат връзка. Не е нужно всички жени да са тъжни и провалили се, ако връзката им не потръгне, намекна Анистън.