Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 е тук
Секция: ИКОНОМИКА
07 Май 2019 21:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 е тук

/КРОСС/ За четвърта поредна година любимото музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 ще завладее лятото като събере на една сцена най-популярните български изпълнители, за да предизвика истинска вълна от еуфория и горещи емоции. След като през 2018г. най-голямото музикално събитие в България зарадва над 200 хиляди фенове, тази година Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour обещава още по-впечатляващо шоу, още по-гореща музика, множество уникални по рода си преживявания, специални изненади, ексклузивни гост звезди и награди. За горещия градус и взривяващ музикален заряд ще се погрижат любимите на всички DARA, Pavell & Venci Venc', Михаела Филева, Криско, TITA, Yoana, Михаела Маринова, 4Magic, V:RGO x TRF, BallaN, DJ Doncho, Eva Parmakova, балет NOVA, както и ново звездно попълнение към турнето, което ще разкрием съвсем скоро.
В израз на подкрепа към българските изпълнители и развитието на българската музика, Coca-Cola и The Voice отново ще предоставят възможност на най-добрите родни изпълнители да представят не само утвърдените си хитове на най-голямата българска сцена, но и да изненадат феновете си с премиери на най-новите си музикални проекти.
Разтърсващо преживяване от емоции и над 840 минути лятно настроение е гарантирано за цели 7 града в тазгодишното грандиозно музикално шоу. Феновете на музиката ще имат възможността да загреят ударно с доза летен заряд още на 27-ми май в Горна Оряховица, когато официално ще бъде поставен стартът на турнето. Най-горещата музикална емоция ще завладее и Банско на 7-ми юни, последвано от Пловдив на 20-ти юни, преди да продължи взривяващо към Варна на 10-ти юли и Бургас на 13-ти юли. Кулминацията на най-горещото музикално шоу Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще започне да нажежава атмосферата в Благоевград на 10-ти септември, за да постави впечатляващ грандиозен финал в София на 14-ти септември.
Обединявайки хиляди фенове на едно място и предоставяйки им възможност да изпитат незаменими преживявания без аналог, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за поредна година обещава да докаже, че именно музиката е онази обединяваща сила, която свързва всички.
Още актуална информация за турнето и информация за участниците, датите и локациите на концертите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 ще можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria. А за най-ексклузивните кадри и новини около турнето, последвайте @the_voice_bulgaria в Инстаграм.