Временно се променят маршрутите на трамвайни линии № 1, 6 и 7
Секция: Автомобили
10 Май 2019 09:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Временно се променят маршрутите на трамвайни линии № 1, 6 и 7

/КРОСС/ Във връзка с ремонт на трамваен релсов път се въвежда временна организация на движение, съответно: За времето от 04.30 часа на 11.05.2019г. до 24.00 часа на 12.05.2019г. се променят маршрутите на трамвайни линии № 1, 6 и 7, съответно:
- в посока Централна ж.п. гара: от ж.к. „Иван Вазов" и ж.к. „Борово" по маршрутите до кръстовище бул. "Христо Ботев"/ул. "Алабин", по ул. "Алабин", по бул."Витоша", бул. "Княгиня Мария Луиза" и от Централна ж.п. гара по маршрутите до надлез "Надежда", ж.к. „Обеля 2" и метростанция "Хан Кубрат";

- в посока ж.к. „Борово" и ж.к. „Иван Вазов": от надлез "Надежда", ж.к. „Обеля 2" и метростанция "Хан Кубрат" по маршрутите до кръстовище бул. "Христо Ботев"/бул. "Александър Стамболийски", по маршрута на трамвайна линия № 3, обратен завой на бул. "Александър Стамболийски", по маршрута на трамвайни линии № 8 и 10 до бул. "Христо Ботев" и по бул. "Христо Ботев" по маршрутите до ж.к. „Иван Вазов" и ж.к. „Борово", като трамвайните мотриси се установяват на всички съществуващи трамвайни спирки в променените участъци на маршрутите.


...