Цеци Красимирова вдигна пищна сватба в Каталуния
Секция: Шоубизнес
13 Май 2019 08:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цеци Красимирова вдигна пищна сватба в Каталуния

/КРОСС/ Цеци Красимирова се омъжи днес за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в каталунския курорт Ситжес."Най-накрая се открихме и заедно сме по-силни, отколкото разделени! Майк, обичам те завинаги", обяви Цеци след церемонията.
Булката облече масивна бяла рокля, обсипана с нежни пера. Шлейфът е дълъг близо 4 метра. Тоалетът сякаш е вдъхновен от темата на модния бал "Мет гала", където много знаменитости, сред които и Джоан Колинс, заложиха на приказни рокли с пера. Костюмът на Майк Струмейтис - класически фрак, е дело на близкия му приятел Том Форд.

Над 6 месеца манекенката приготвя собствената си сватба до последния детайл. Това разкри близкият й приятел и световноизвестен модел Мариан Кюрпанов. Той е в сватбена треска и предава почти на живо събитията "зад кулисите", както сам нарича "репортажите".

В огромната градина на дворец, нает за венчавката от младоженеца, кипи изискан коктейл. Организацията на събитието е оценена на над 1 милион евро, а Майк и Цеци са поканили най-близките си познати да нощуват през целия уикенд в пищната сграда. Постройките към нея са от 13-и век, когато са били поддържани от августински монаси. През 19-и век е дозастроена, за да изглежда в сегашния си вид и гостите да се чувстват като част от антуража на Великия Гетсби.

"Знам колко усилия положи Цеци в последните няколко месеца. Искаше сватбата й да е невероятна, несравнима. И, както виждате, организацията е великолепна", коментира на английски Кюрпанов.
Събитието е сочено за Сватба на годината и започна в ранни зори в неделя със скъпо пенливо шампанско. Върху етикета на бутилките има снимка на младоженците, а социалните мрежи вече преливат от хаштага "сватбата на Майк и Цеци".

На брега на морето, пред очите на над 300 гости, манекенката започва новия си живот на омъжена жена. В програмата се включи ансамбъл "Българе".
От историите в Инстаграм на дизайнера Евгения Борисова, която уши роклята на булката, научаваме, че освен замъка, крайморският град е пълен с музеи и бутикови заведения за хранене. Тя също пристига по-рано, за да помогне в стайлинга на младоженката. Неотлъчно до Цеци в последните дни на трескава подготовка е сестра й Даниела, както и една пораснала хубавица - дъщеря й Джудит.

В последните дни преди сватбата Цеци потвърди тези свои думи, като се появи в социалните мрежи с кожени одежди и черна тениска "Сватбата на Майк и Цеци". Красавицата не мина без традиционното моминско парти, на което присъстваха само най-близките й приятелки. То се проведе в България.