Lego остров на креативността - гарантирано забавление и шанс за пътешествие до „Леголенд“ Германия
Секция: ИКОНОМИКА
13 Май 2019 12:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Lego остров на креативността - гарантирано забавление и шанс за пътешествие до „Леголенд“ Германия

/КРОСС/ Lego остров на креативността стартира на 16-и и ще продължи до 19-и май в Sofia Ring Mall. Любимото забавление за малки и пораснали деца ще предложи много игри, атракции и невероятни емоции. Посетителите на креативния остров ще имат и уникалния шанс да спечелят пътешествие до мечтаната дестинация на всеки лего маниак - „Леголенд" Германия.
От 16 до 19 май Sofia Ring Mall се превръща в истинско лего царство. Цели четири дни на Ниво 1 търговския център заедно с Комсед организира специален кът - „LEGO остров на креативността". Там всеки желаещ да поеме по пътешествието на „LEGO острова" ще получи своя личен „ LEGO паспорт". С него той трябва да посети 5-те обособени лего зони за игри и да получи по един печат във всяка. Това му гарантира, освен няколкочасово забавление, удоволствие и специални награди, предоставени от Комсед, и талон за участие за голямата награда - пътешествие до „Леголенд", Германия! 2-дневната екскурзия до мечтаната за всеки лего маниак дестинация включва двупосочни самолетни билети, 2 нощувки със закуска в двойна стая и пропуски за „Леголенд".
Непълнолетни лица под 14-годишна възраст имат право да участват с писмено съгласие от родител и/или настойник, който да ги представлява лично.
Елате и изживейте лего мечтата си в Sofia Ring Mall на следните дати:
16 май, четвъртък - от 16:00 до 20:00 ч.
17 май, петък - от 14:00 до 20:00 ч.
18 май, събота - от 10:00 до 19:00 ч.
19 май, неделя - от 10:00 до 17:00 ч.
Lego остров на креативността затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.