IVE представя нова песен и видео - тази вечер в Culture beat (видео)
Секция: Шоубизнес
17 Май 2019 13:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
IVE представя нова песен и видео - тази вечер в Culture beat (видео)

/КРОСС/ „Намирам Смисъл" е новата поп песен на IVE, чиято премиера е тази вечер в НДК, в клуб Culture beat от 20.00 ч. С нетърпелив поглед към лятото, изцяло по нейна музика и текст, парчето има всички предпоставки да се превърне в категоричен летен хит. Към него IVE записа и много цветно, свежо, весело и стилно видео, което се гледа на един дъх с усмивка. То е дело на Васил Стефанов, който режисира и видеото към "Хей ти" - първата й песен на български език. Официалното представяне на видеото пред публика е днес (вижте по-долу). Самото парче е записано и аранжирано от Алекс Нушев, с който IVE работи също не за първи път.

„Намирам Смисъл" e третата песен на български език, след "Хей ти" и "Няма път без промяна", които IVE създаде и записа през последните години. Преди това тя покорява музикалната сцена в Италия, където нейни продуценти са "Renilin Music Lable", с които работи по различни музикални проекти в Европа. През 2012 песента й "Sunlight" оглавява италианските музикални класации и влиза в няколко международни денс компилации.

За премиера на новата си песен IVE подхожда нестандартно, представяйки първото издание на отдавна замислен от нея музикален проект. Той е озаглавен „Забранената музика" и има за цел да даде сцена и пространство за изява на млади и талантливи музиканти и певци, чиято музика трудно успява да стигне до публиката. "Забранената музика" ще ни запознава с музиката на български артисти, която заслужава да бъде чута. Проектът ще се случва периодично през годината, а подробности за него можете да следите във фейсбук страницата на IVE - тук.

Тази вечер в Culture beat ще бъде представена съвременна авторска поп, денс & RnB музика в изпълнение на IVE, MINA и съвсем младото дуо - Chaz'n'Byanka.

MINA в момента е магистър - спрециалност "Поп и джаз пеене" в Музикалната академия "Проф. Панчо Владигеров". Участвала е в "X фактор" сезон 3 и в няколко мюзикъла и спектакли, сред които "Footlose" - мюзикъл, реж. Андрей Аврамов, Младежки театър,„Cabaret" - мюзикъл, реж. Бойко Илиев, Държавен музикален и балетен център, „Защо и как"- по приказки на Ръдиард Киплинг, Независим театър.

Chaz'n'Byanka е съвместен проект на певицата Василина Бянкова и Любомир Боянов. Те са заедно от началото на тази година и вече работят по албум в R&B/Soul/Pop стил. Довечера ще представят първите готови парчета от него, като пилотния им сингъл - "Million Dollar Education" излезе на английска език преди около месец и може да бъде чут в Spotify. Любомир пък е автор на две от парчета на IVE до сега - на "Ready for Love" (една от десетте песни финалисти в Eurovision 2009) и "Heaven is not far away".

Тази вечер на сцената в Culture beat в 20.00 ч. "Забранената музика" ще звучи и с помощта на музикантите: Росен Парлапанов - пиано, Любен Любенов - Бас, Борислав Илиев - Китара, Адриан Себастиан Цолов - абарабани.

video: https://www.youtube.com/watch?v=Xws6vQ4R7VQ