Луда автомобилна надпревара в София
Секция: Автомобили
18 Май 2019 12:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Луда автомобилна надпревара в София

/КРОСС/ Луда надпревара е зрелищно шоу със собствени ръчно направени автомобили, в което пилотите трябва да покажат завидни шофьорски умения и стратегия за избягване на ударите на съперниците. Последният останал на ход е победител.

В новия сезон, който стартира днес и утре в София, околовръстен път до Симеоново организаторите са подготвили борба на марките. Дългогодишното съперничество на германските марки BMW, Audi и Mercedes-Benz се пренася на арената.

Публикувано във факти.бг: Ford и Opel също ще решат своя спорт на бюджетните марки, френските Renault, Citroen и Peugeot излизат срещу италианските FIAT и Alfa Romeo, а японските марки, пословично известни със своята надеждност, трябва да се докажат срещу германците от VW, а след това срещу всички.

Публикувано във факти.бг: Атрактивно каране на мотори (стънт шоу) и чудовищен джип, който преминава през автомобилите ще бъдат само част от изненадите, които ще видите, ако посетите събитието. Стартът е днес от 16 часа. Едно истинско риалити шоу без нагласен финал с много емоция и адреналин.