Актьорът Георги Стайков приет по спешност в бургаска болница
Секция: Шоубизнес
21 Май 2019 10:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Актьорът Георги Стайков приет по спешност в бургаска болница

/КРОСС/ Известният български актьор Георги Стайков е бил приет в тежко състояние в бургаска болница.

Кризата го сполетяла преди няколко дни по време на гостуване в морския град, съобщава "Монитор". Актьорът е бил приет в МБАЛ "Бургасмед" със съмнения за мозъчен инсулт. Изследванията обаче отхвърлили тези предположения и от болницата съобщиха, че състоянието на Стайков вече е стабилно и скоро ще бъде изписан.

Той е останал 5 дни в отделението на легло с координационни нарушения. През това време е преминал всички възможни функционални, образни и клинично-лабораторни изследвания. Д-р Павлинка Хубанова, началник отделение по нервни болести, обясни, че се касае за транзиторна исхемична атака.

Георги Стайков е познат като бунтаря във филма "Вчера". Именно неговият герой произнася известната реплика "Страхливо започваме живота си, Иване". През 90-те години заминава за Лондон, след което заживява Стокхолм. Участва във "Всичко за любовта", както и известен шведски сериал "Бек". Кариерата му на актьор включва множество участия в повече от 40 филми и сериали. У нас участва в "Под прикритие и "Къде е Маги", както и във филмите "Мисия Лондон" и "Тилт".