Красив дом на половин цена – до 50% намаления на стоки за дома в Sofia Ring Mall
Секция: ИКОНОМИКА
21 Май 2019 11:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Красив дом на половин цена – до 50% намаления на стоки за дома в Sofia Ring Mall

/КРОСС/ Настъпва сезонът, в който се захващаме с освежаване на домовете си и планирани ремонти. Верен на мисията си да предвижда и отговаря на всички нужди на своите клиенти, Sofia Ring Mall организира отново кампанията „Всичко за дома". От 23 май до 2 юни в търговския център Ви очакват сензационни намаления на стоки за дома - до цели 50%!
Сега е моментът, в който всеки може да си позволи да разкраси и освежи дома си с елитни стоки и продукти на изгодни цени. В атрактивните оферти на „Всичко за дома" се включват любими брандове като Miele, Roxyma Dream, JYSK, Bohemia, „Явор", Mr. Bricolage, Dormeo, Benjamin Moore, English Home, Cook&Home, Ralitsa, Bed, Bath&Table, notosgalleries и др.
Разкошен мек диван, нови мебели, градински комплекти, висококачествена домашна техника и посуда, мечтания цвят за стените, спални комплекти, луксозни аксесоари и още много атрактивни предложения Ви очакват от 23 май до 2 юни в Sofia Ring Mall! С голямото си разнообразие от обекти в сектор „за дома" търговският център дава възможност на своите посетители с едно идване да намерят всичко, от което има нужда всеки красив и уютен дом.
„Всичко за дома" затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, Sofia Ring Mall се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.