Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще се включат в честванията в страната
Секция: ПОЛИТИКА
23 Май 2019 14:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще се включат в честванията в страната

/КРОСС/ На 24.05.2019г. (петък) кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще се включат в честванията по повод 24-ти май в страната и ще се срещнат с гарждани.
София

В 10:30 часа, в гр. София, лидерът на БСП Корнелия Нинова и кандидатите за евродепутати Цветелина Пeнкова, Иво Христов, Деница Златева, проф. Румен Гечев, Димитър Данчев, проф. Мариела Модева и Крум Дончев ще вземат участие в празничното шествие от Археологическия музей до паметника "Св. Св. Кирил Методий" пред Националната библиотека "Св. Св. Кирил Методий". Там те ще вземат участие в официална церемония при по 24-ти май. В 11:30 часа, те ще посетят изложбата "Гласът на словото", посветена на 1150 години от успението на Св. Кирил в Националната библиотека. В 11:45 часа в Аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски" те ще вземат участие на академично тържество по повод Деня на българската просвета и култура, и славянската писменост.
Велико Търново
В 10:00 часа, в гр. Велико Търново, водачът на листат на левицата за предстоящите избори Елена Йончева ще се включи в честванията по повод 24-ти май.
Габрово
В 12:00 часа в гр. Габрово Елена Йончева ще се срещне с жители в галерията.
Сливен

В 12:00 часа, в на пл. "Хаджи Димитър", гр. Сливен,Петър Витанов ще вземе участие в Майските дни на културата.
Бургас
В 14:00 часа, в ритуалната зала, в гр. Карнобат, Велизар Енчев ще се срещне с членове и симпатизанти. В 16:00 часа в залата на общината, гр. Айтос, той ще се срещне с граждани. В 18:00 часа в залата на х-л Бургас, в гр, Бургас Енчев ще се срещне с обществеността.
Хасково

В 19:00 часа, в читалището, в с. Ябълково, общ. Димитровград, Емил Георгиев ще се срещне с граждани.

Силистра

В 10:00 часа, в центъра на гр, Силистра, Момчил Неков ще вземе участие в честването на 24-ти май.

Кюстендил

В 11:00 часа, на пл. "Велбъжд", в гр, Кюстендил, Сергей Станишев ще вземе участие в шествие по повод 24-ти май и ще се срещне с граждани. В 12:00 часа, пред фонтаните на картинна галерия ""Владимир Димитров - Майстора" в гр. Кюстендил Сергей Станишев ще приведе дискусия с младежи. В 12:30 часа, в града там Станишев, ще се срещне със земеделски производители. В 13:30 часа в залата на кметството, в с. Соволяно, общ. Кюстендил, Станишев ще вземе участие в честванията за 24-ти май.