Концертът на дъб величията Lee “Scratch” Perry и Mad Professor ще е в Sofia Live Club
Секция: Шоубизнес
27 Май 2019 09:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Концертът на дъб величията Lee “Scratch” Perry и Mad Professor ще е в Sofia Live Club

/КРОСС/ Първото съвместно шоу на двама от най-иновативните и влиятелни артисти в света на дъб музиката ще се състои в Sofia Live Club на 2 юни. Промяната на мястото е продиктувана от неблагоприятни метеорологични прогнози, които биха възпрепятствали безпроблемното протичане на събитието. За да избегнат възможни технически проблеми и да осигурят оптималното прекарване на всички фенове, организаторите от Reel Feel и мениджмънтът на артистите се обединиха около избора легендарните Lee "Scratch" Perry и Mad Professor да разтърсят меломаните с мощната си саунд система на закрито.
Lee "Scratch" Perry е основна движеща сила в регето и дъба вече почти пет десетилетия, като е доказвал уникалните си умения зад пулта и неповторимия си почерк в записи с Bob Marley & The Wailers, Junior Marvin, The Longos, Max Romeo, Beastie Boys, Ari Up, The Clash и много други, както и в собствената си продукция. Mad Professor от своя страна е ключова фигура за второто поколение артисти и развитието на дъба в дигиталната ера, а експериментаторският му дух не отстъпва на този на Perry и го среща с имена като Jamiroquai, Sade, Massive Attack и The Orb. Сред най-запомнящата се продукция на Mad Professor остава ремиксираната версия на втория албум на Massive Attack, която излиза под името No Protection и бетонира името му в историята на музиката.
На 2 юни мощната саунд система на Lee "Scratch" Perry и Mad Professor ще разтърси София за първи път в Sofia Live Club. Наложилата се промяна в локацията води до намален капацитет на събитието. Ограничено количество билети все още се намират онлайн, в мрежата на Eventim и OMV, като цената от 35 лв. остава непроменена.
Желаещите да върнат билетите си могат да го направят чрез партньорската мрежа на „Ивентим". Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът, до 30.06.2019.
Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на „Ивентим" на посочения по-горе адрес.