За Huawei ще е истински успех да продължи да бъде в ТОП 5 на производителите на смартфони
Секция: Технологии
31 Май 2019 12:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
За Huawei ще е истински успех да продължи да бъде в ТОП 5 на производителите на смартфони

/КРОСС/ В седмицата, в която китайският технологичен концерн Huawei се превърна в символ на търговската война между САЩ и Китай, единственото технологично предаване в българския телевизионен ефир - UpDate по Bloomberg TV Bulgaria, обръща специално внимание на темата.

Ако скоро няма решение в търговския спор между САЩ и Китай, за китайския технологичен концерн Huawei ще е истински успех през четвъртото тримесечие да е в ТОП 5 на производителите на смартфони. Това мнение изказа Франсиско Джеронимо, асоцииран вицепрезидент „Устройства" в IDC EMEA, ексклузивно пред водещия Бойчо Попов. Разговорът с Джеронимо ще бъде излъчен в ефира на Bloomberg TV Bulgaria в събота от 19:30 часа.

„Ако това, което чуваме от операторите в Европа, наистина се случи, ще видим много силен спад на Huawei към края на годината. Не става дума дали телефоните ще работят или не - те ще работят. Ясно е, че всяко едно устройство на Huawei ще продължи да работи както днес. Става дума за опасенията на операторите и потребителите - дали ако някой купи устройство на Huawei, то ще продължи да работи и ще предоставя всички услуги на Google, които има сега", казва Джеронимо.