Светла Несторова с награда за цялостен принос в развитието на българското застраховане
Секция: ИКОНОМИКА
31 Май 2019 14:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Светла Несторова с награда за цялостен принос в развитието на българското застраховане

/КРОСС/ Светла Несторова - председател на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи и Главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп", бе удостоена със специалния приз на Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски" за цялостен принос в развитието на българското застраховане.
Наградата беше връчена на г-жа Несторова от бившия вицепремиер и министър на икономиката г-жа Лидия Шулева на официална церемония, която се проведе на 30 май 2019 г. в хотел „Маринела" по случай традиционните годишни награди "Застраховател на годината", "Пенсионноосигурително дружество на годината", "Застрахователен брокер на годината" за 2018 година.

Организатори на престижното събитие са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери.
На събитието, което се провежда за единадесета поредна година, присъстваха представители на застрахователния, пенсионноосигурителния и финансовия бранш, представители на Комисията за финансов надзор и държавни институции, както и представители на образованието и науката