Новото издание на HITS ONLY събира абсолютните любимци на публиката в Арена Армеец
Секция: Шоубизнес
05 Юни 2019 11:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новото издание на HITS ONLY събира абсолютните любимци на публиката в Арена Армеец

/КРОСС/ Третото издание на платформата HITS ONLY избухва с мотото ALL STARS, за да събере в една вечер три от най-обичаните звезди на 80-те и 90-те. KEEN ACTS и Радио ENERGY отново обединяват сили и изненадват феновете с ударна доза от най-любимите хитове. Резултатът е комбинация, която ще припомни на публиката за щастливите безсънни нощи и безкрайните танци. Този път за щурия купон на 25.04.2020 г. в София ще се съберат за първи път на една сцена DJ BOBO, CC CATCH и перлата на ACE OF BASE - Jenny.

След като доказа на българската публика, че неслучайно е една от най-големите звезди на 90-те - с повече от 14 милиона продадени копия на албумите си и трайно присъствие в музикалните класации на почти всички европейски държави през шеметните години на кариерата си, DJ BoBo се завръща за ново грандиозно шоу. Kaleidoluna е най-актуалното, изключително цветно, пищно и зареждащо с позитивни емоции представление на неуморния швейцарец.

CC Catch е втората специална изненада за всички фенове на хитовете от 80-те. Катерина Мюлер, откритието на Дитер Болен от Modern Talking, покорява класациите след пробива си през 1985 г. и достига до страхотен успех с цели 12 хита в топ 20. Диско дивата спечели сърцата на феновете в първото издание на Hits Only и остави незабравим спомен за истински добро прекарване, с което си заслужи още една покана да разтанцува публиката с големите си хитове като I Can Lose My Heart Tonight, Cause You Are Young, Strangers By Night и още, и още.

Хитовете на Ace Of Base, най-успешната шведска група след ABBA и Roxette, са третата доза любима музика, която очаква любителите на попа в Арена Армеец. Звездата на бандата изгрява през 1990 г., когато първият им сингъл Wheel of Fortune превзема Скандинавския полуостров. В истински световен хит се превръща обаче последващата култова песен All That She Wants, която предвожда грандиозния успех на формацията на няколко континента. Техният Happy Nation е един от най-продаваните албуми на всички времена и става 9 пъти платинен в САЩ.

Още една незабравима вечер с безброй хитове предстои на 25.04.2020 г. HITS ONLY ALL STARS в Арена Армеец е специалното шоу с любимите звезди и най-доброто от 80-те и 90-те. Събитието се организира от KEEN ACTS с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY, а билетите на цени от 45 до 70 лв. тръгват в продажба от 6.06.2019 г. в мрежата на Ивентим - бензиностанции OMV, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg.