Букмейкърите: Има двама явни фаворити за "Златната топка"
Секция: СПОРТ
05 Юни 2019 11:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Букмейкърите: Има двама явни фаворити за "Златната топка"

/КРОСС/ Букмейкърите пуснаха първите възможности за залог на следващия носител на "Златната топка", въпреки че още сме в средата на календарната 2019-а.
Общ шест от най-големите къщи, като сред тях са имена като "Уилям Хил", "Бетфеър" и "Скай Бет" вече предлагат ставките. Те са сходни и при всички тях двамата фаворити са ясно изразени.

Петкратният носител на приза Лионел Меси се котира при около 1:1.85, докато за бранителя на Ливърпул Върджил ван Дайк коефициентите са около 1:2.00.Съвсем близки като прогнози към момента, преведено на езика на хората, които не залагат.

Меси донесе поредна титла на Барселона и е най-резултатният футболист в Европа, а Ван Дайк бе в основата на изключителен сезон на Ливърпул, завършил с трофея в Шампионската лига.

Нататък следват имената на Садио Мане (Ливърпул) - 1:20.00, Мохамед Салах (Ливърпул) - 1:20.00, Кристиано Роналдо (Ювентус) - 1:26.00, Рахийм Стърлинг (Манчестър Сити), Килиан Мбапе (ПСЖ) и т.н.Кандидатите за приза имат още шансове да наклонят везните в своя полза.

Меси ще играе на Копа Америка от 14 юни, преди през есента да се завърне към обичайните си задължения да пълни мрежите с екипа на Барса в Ла Лига и Шампионската лига. Трофей с Аржентина ще е силен плюс за него.

Ван Дайк от утре ще преследва купата в Лигата на нациите като капитан на Холандия, а до края на лятото има още два шанса за трофей - Суперкупата на Европа и тази в Англия. През декември го чака и Световно клубно първенство.

Същото се отнася за съотборниците му Мане и Салах, които пък ще гонят слава и на предстоящата Купа на Африка през лятото, съответно със Сенегал и Египет, на които също са капитани.

Роналдо също е в Лигата на нациите с португалския тим и днес излиза срещу Швейцария в полуфинал.