ЕНЕРГО-ПРО ще консултира клиентите си в нови 20 изнесени офиса
Секция: ИКОНОМИКА
06 Юни 2019 10:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО ще консултира клиентите си в нови 20 изнесени офиса

/КРОСС/ От 10 до 14 юни ЕНЕРГО-ПРО организира провеждането на изнесени офиси в нови 20 населени места. Този път специалистите Обслужване на клиенти в компанията ще посрещат посетители в мобилни приемни на територията на област Варна.
В първите два етапа на кампанията за 2019 година екипите на ЕНЕРГО-ПРО посетиха общо 60 населени места в областите Велико Търново, Габрово, Русе и Шумен. Бяха обслужени над 2000 клиента на компанията. Най-често използваната услуга, за която посетителите се обръщаха към представителите на ЕНЕРГО-ПРО, беше възможността да встъпят в договорни отношения на база придобити имоти от покупко-продажба, по наследство или след доброволна делба. Друга масово търсена услуга беше предоставяне на актуални клиентски данни, което ще гарантира на клиента ефективна комуникация с компанията при необходимост.
Както и в предходните кампании, в изнесените офиси през следващата седмица в област Варна всички клиенти от 20-те населени места отново ще могат да ползват различни услуги на ЕНЕРГО-ПРО, без да се налага да пътуват до клиентските центрове в областния град. Специалистите на компанията ще окажат съдействие на всеки клиент в приемните относно смяна титуляр на партида, присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа и други услуги, които не изискват плащане в брой. Необходимо е клиентът да представи документ за самоличност и документ, удостоверяващ собствеността върху имота, за който се отнася съответната услуга.

Графикът за повеждане на изнесените офиси в област Варна от 10 до 14 юни е публикуван на интернет страницата на компанията на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi