Иванка Тръмп с тоалети за над 22 000 долара по време на визитата в Обединеното кралство
Секция: Шоубизнес
06 Юни 2019 17:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Иванка Тръмп с тоалети за над 22 000 долара по време на визитата в Обединеното кралство

/КРОСС/ Иванка Тръмп направи всичко възможно, за да впечатли кралското семейство по време на посещението си в Обединеното кралство, заедно с баща си - президента на САЩ Доналд Тръмп, и съпругата му Мелания. Само за три дни президентската дъщеря е сменила тоалети с обща стойност надхвърляща 22 000 щатски долара. Една от най-скъпите визии, с които Иванка се появи на приема в Бъкингамския дворец на 4 юни, беше роклята на Каролина Херера за 10 990 долара. Тя бе дълга до земята, с копчета отпред до талията. Тоалетът Иванка бе съчетала с перли, а косата ѝ бе прибрана назад.

Следващият си скъп тоалет наследницата на Тръмп носи при посещението в Уестминстърското абатство по-рано същия ден. Той се състоеше от плисирана пола с дължина малко под коляното, сако с копчета и бухнали ръкави, съчетани с широк колан с кристали. Облеклото бе дело на една от любимите дизайнерйки на Кейт Мидълтън - Алесандра Рич, и Джанвито Роси, а цената му е около 4500 долара.

Макар че Иванка участваше само в някои събития от официалната визита на американската делегация във Великобритания на 3 и 4 юни, тя пристигна в Лондон ден по-рано, за да посети музея "Виктория и Албърт". Там дъщерята на Тръмп отиде с приятелка и сподели своя снимка в Instagram, на която е със жълта рокля Les Rêveries с флорални мотиви, струваща само 648 долара.