Huawei стана част от КРИБ след дългогодишно успешно партньорство
Секция: Технологии
06 Юни 2019 14:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei стана част от КРИБ след дългогодишно успешно партньорство

/КРОСС/ Huawei Technologies Bulgaria ЕООД вече е част от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Успешните партньорства по различни проекти между двете страни намериха своето естествено продължение в официалното приемане на технологичния гигант в редиците на организацията, обединяваща и представляваща бизнес сектора у нас.

„За нас тази стъпка е не само кредит на доверие и висока чест. Тя е важна част от политиката на компанията за прозрачност, открита комуникация и директен контакт с максимално широк кръг партньори и клиенти. Сътрудничеството с широкото представителство на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България е хоризонт за много бъдещи съвместни успехи ", заяви Джейсън Лий, генерален директор на Huawei Technologies Bulgaria ЕООД при срещата си с изпълнителния директор на КРИБ. Евгений Иванов го поздрави и заяви, че вярва в благоприятното развитие на събитията в технологичния сектор и устойчивостта на компанията.

Двамата с усмивка направиха ретроспекция на съвместните си проекти както в България, така и на международната сцена. Джейсън Лий обобщи, че има конкретни идеи за ново сътрудничество, чието реализиране е само въпрос на време.