Всичко ново и полезно за твоя четириног приятел – на Pet Fest в Sofia Ring Mall
Секция: БЪЛГАРИЯ
07 Юни 2019 10:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Всичко ново и полезно за твоя четириног приятел – на Pet Fest в Sofia Ring Mall

/КРОСС/ Станалият вече традиционен и любим на столичани Pet Fest и тази година ще събере на едно място домашни любимци, техните стопани, инструктори и още много специалисти, компании и фирми, предлагащи стоки и услуги за животни. Програмата включва демонстрации на обучения на четириноги, информация за правилното хранене на котки и кучета, беседи за ранна профилактика на болести, изнесен урок от представители на „училище за кутрета" и мн. др.
На 9 юни в Sofia Ring Mall посетителите на Pet Fest ще могат да обновят своите познания, свързани с правилното отглеждане и възпитание на четириногите им любимци на амфитеатъра в следните времеви интервали:
демонстрация на обучение на куче с Венци Дачевски от 11 часа
интересни факти за кръвните групи,кръвопреливането и кръводаряването при кучетата с ветеринарния лекар д-р Михайлова от 11.30 часа
демонстрация на групата за спасяване с кучета на планинската спасителска служба към БЧК от 13 часа
Ранна профилактика на ставни заболявания при кучета с д-р В. Кирилов от 14:00 ч.
адаптирано хранене на подрастващи котки и кучета(или какво е важно да знаем за храненето от самото начало) с д-р Славена Буюклиева от 14:30 ч.
демонстрация на Аджилити клуб България от 15.10 часа
"Училище за кутрета" (или защо е толкова важно да започнеш обучението от най-ранна възраст) - представяне на City Dogs от 16:15 ч.

А на вътрешната сцена всички любители на котки ще могат да разгледат подбрани породи и да се информират за различни новости.
Всички фенове и стопани на най-добрите приятели на човека са добре дошли на Pet Fest. Освен приятни и полезни срещи и емоции, ги очакват и специални отстъпки от прегледите в клиниката за домашни любимци в мола - Zoocenter Pet Hotel SPA & Clinic. На самия ден тя ще е с отворени врати за всеки желаещ да я разгледа и да се запознае с услугите, които предлагат.
Елате и се забавлявайте с вашите домашни любимци! Дата е 9 юни, а мястото - обичайното - Sofia Ring Mall. Събитието се организира в партньорство с Royal Canin иMars.
Sofia Ring Mall е единственият pet-friendly мол в страната, благодарение на вече традиционната си практика да организира събития, посветени както на своите лоялни посетители, така и на техните домашни любимци, които винаги са добре дошли в търговския център.