Хиляди фенове дадоха старт на летния сезон в Cacao Beach Club
Секция: Шоубизнес
10 Юни 2019 16:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хиляди фенове дадоха старт на летния сезон в Cacao Beach Club

/КРОСС/ Дългоочакваното откриване на сезонa в Cacao Beach Club отново събра феновете на качествената електронна музика. През изминалия уикенд хиляди българи и чужденци се събраха на плажа, за да дадат подобаващ старт на лято 2019.

В деня на откриването - 8 юни, специален гост беше любимеца на публиката Dennis Cruz. Тек-хаус артистът, който наскоро получи награда за най-добър трак за 2018 се раздаде за българската публика, отправяйки сериозна заявка към гостите на клуба за това, което ги очаква през летния сезон. Заедно с него, имахме удоволствието да видим и испанката Тini Gessler - резидент на партитата Elrow, която допринесе за празничната атмосфера с динамичен тек-хаус сет. В партито се включиха и българските диджеи Bagеrziev и Pacho & Pepo.

След незабравимото парти по повод старта на летния сезон, най-посещавания клуб на българското черноморие Cacao Beach Club ще отбележи и емблематичния July Morning. Предстои да посрещнем първото юлско слънце в компанията на испанеца Eddy M и разбира се, Deso & Kaiski.

Цялата програма, както и повече информация за предстоящите партита, може да видите тук http://www.facebook.com/CACAOBEACH?fref=ts , както и на официалната Фейсбук страница на CACAO BEACH CLUB http://www.cacaobeach.bg/ .